Dr. Lynn M. Simon M.D.

Dr. Lynn M. Simon M.D.

«Med en kjærlighet for Irske ulvehunder siden niårsalderen, kom min første hund fra Keystone-kennelen i 1976, etterfulgt av tre fra Meadowbrook og Killybracken.

Jeg besøkte Storbritania i 1979, og besøkte kennelene Sulhamstead, Brabyns, Solstrand, Outhwaite, Eaglescrag, Bokra, Petasmeade, Edeyrn, Witchesbroom og Seplecur. Gordon Crane, Fru Nagle og Joel Samaha var mine mentorer.

Stamhundene i mitt oppdredd var valgt ut med omhu fra Meadowbrook, Sulhamstead, Witchesbroom og Seplecur. Mitt første kull ble født i 1981.

Jeg har startet og vært medeier i to kenneler: Stoneybrook, som fra 1976 til 2001 hadde 31 champions i forskjellige land og Rockhart, med 14. Mine hunder har vunnet den nasjonale Spesialen i USA (IWCA) tre ganger, tre ganger har vi vunnet den kanadiske (IWCC) nasjonale spesialen, og mange regionale spesialer i begge land. 16 ganger har mine hunder blitt Best i Rasen på Locust Grove-utstillingene.

Jeg har eksportert/importert hunder til Storbritania, Italia, Tyskland, Nederland og Sverige. Mine hunder, eid av Shelley Hood, har vært beste ulvehund i ASFA og LGRA (Coursing) flere år. På ett tidspunkt hadde jeg syv spesial-vinnere boende i min kennel. Nå har jeg tre boende hos meg.

Siden 1992 har jeg dømt spesialer i Kanada, inkludert den nasjonale, Danmark, Sverige og Irland, i tillegg til regionale spesialer i USA. Jeg er beæret og ydmyk over å få dømme den Norske og Svenske nasjonale spesialen i juli 2018.

Jeg har vært medlem i Irish Wolfhound Club of America i 40 år, er medlem i Irish Wolfhound Club of Canada og Northstar Irish Wolfhound Club. Jeg var med å stifte Midwest Irish Wolfhould Association, som arrangerte matchshow i 17 år, med blant annet conformation (utstilling), coursing (løp) og seminarer. Jeg er mentor og presentatør for Irish Wolfhound Club of America.

Mine hunder er kjent for sin type, stødige temperament, korrekte bevegelser og styrke.»